“Mocht u een counselor willen inschakelen, onafhankelijk van Movir”

Coaching

Bij begrijpen we dat je vaak op de toppen van je kunnen presteert. Je werk brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Dat zorgt voor druk. Ook je familie, vrienden en hobby’s verdienen je tijd, aandacht en energie. Zie daar maar eens een goede balans in te vinden, zonder dat dat ten koste gaat van jezelf. Onze coaching ondersteunt je daarbij. Wist je dat Movir niets te weten komt over de gesprekken die we met je voeren?

Als verzekerde van Movir kun je kosteloos bij ons terecht voor deskundige begeleiding. Dat kan gaan van even sparren tot een meer uitgebreid traject. Het onderwerp dat je bespreekt hoeft niet altijd direct met het werk te maken te hebben. Onderwerpen waar je aan kunt denken:

  • Werk & beroep
  • Ouderschap & gezin
  • Gezondheid & voeding
  • Juridisch & financieel
  • Organisatie & HR

Wacht niet te lang

Maar liefst 42% van de mensen die bij ons aan de bel hebben getrokken geeft aan daardoor arbeidsgeschikt te zijn gebleven. Juist als je niet te lang wacht, kan coaching er snel voor zorgen dat dingen weer makkelijker gaan. Goed om te weten: ook je partner en inwonende kinderen kunnen kosteloos en anoniem gebruikmaken van onze diensten.