Inzicht in uw stressniveau

Als financieel adviseur wilt u altijd het beste voor uw klanten. U kent als geen ander de waarde van een goed advies en het belang van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering. Maar bij wie kunt u terecht als u eens met iemand wilt sparren?

Uw vakgebied is sterk in ontwikkeling en veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit heeft mogelijk effect op uw manier van werken, de hoeveelheid werk en misschien ook wel op het plezier dat u aan uw werk beleeft. Wanneer uw werkdruk toeneemt kan dit leiden tot allerlei psychische en fysieke klachten. Het is dus belangrijk om uw stressniveau in de gaten te houden en er waar nodig iets aan te doen.

Op uitnodiging van arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir hebben wij een scan ontwikkeld speciaal voor financieel adviseurs. Deze scan geeft u in enkele minuten inzicht in uw stressniveau.

Speciaal aanbod voor u als adviseur!

Hebt u bovenstaande scan al ingevuld? Wellicht zijn er zaken naar voren gekomen waarover u graag wilt sparren met een coach. Indien u een aanstelling hebt bij Movir kunt u tot 15 februari 2019 kosteloos gebruik maken van de dienstverlening van Elestia. Wij bieden u een intake + 5 uur telefonische begeleiding met een vaste coach.

Hebt u de behoefte aan een gesprek? Bel ons op 0800 22 44 228 of start hier een online gesprek.