Al jaren ondersteunen we ondernemers met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) van Movir om gezond en met plezier te werken. Voorheen deden we dat onder de naam ‘Elestia’. In plaats daarvan gebruiken we sinds 2021 de naam van het netwerk van coaches en psychologen dat altijd al achter de dienstverlening van Elestia zat: ‘MentaVitalis’.

De dagen worden korter, natter en donkerder. Tegelijkertijd worden we geconfronteerd met de tweede coronagolf, die weer meer offers van ons vraagt. Het is niet vreemd als dit alles je somber maakt. We vroegen Anniek Bello – coach bij Elestia – om handvatten die je helpen veerkrachtig deze maanden door te komen.

Coaching lijkt nog steeds vaak in de taboesfeer te zitten, terwijl wij weten dat veel advocaten de weg naar coaching gelukkig succesvol weten te vinden. Het is dan ook goed dat er in Mr. aandacht is voor ‘coaching van advocaten’, stelt Bianca Kamphuis in deze bijdrage.

Merk je als medisch professional dat je in beslag wordt genomen door zorgen over het coronavirus? Het is heel normaal om in deze gevoelens van angst en onzekerheid te hebben. Inzichten van Elestia-coach Anniek Bello en tips van Defensie helpen je om minder te piekeren.

Voor medisch professionals is het een ongekend heftige tijd. Wat hen precies te wachten staat, weet niemand. Dat zorgt voor spanning en extra druk. Als je een periode als deze door wil komen, is het zaak dat je zo goed mogelijk voor jezelf blijft zorgen. Marjolein Hamer is coach van medisch professionals en deelt tips om het werken tijdens corona zo goed mogelijk vol te houden.

De impact van corona is enorm. De kans bestaat dat je als zorgverlener nu dingen meemaakt die je mentaal flink raken. Hoe ga je daar mee om? Anniek Bello is coach en helpt medisch professionals om zo goed mogelijk door deze periode heen te komen. Zij roept je op om stil te staan bij wat je als zorgverlener meemaakt én om af en toe je aandacht juist op iets anders te richten.

Merk je dat je in beslag wordt genomen door zorgen over het coronavirus? Het is heel normaal om in deze periode allerlei gevoelens te hebben, ook gevoelens van angst en onzekerheid. Inzichten van Elestia-coach Anniek Bello en tips van GGZ helpen je om minder te piekeren.

  Met deze zelftest meet je je mentale vitaliteit. Aan de hand van 17 vragen krijg je direct inzicht in de mate waarin je stress ervaart en hoe goed je met die stress om kunt gaan. Lees de vragen rustig door en kies vervolgens de antwoorden die het beste bij je passen. Snel inzicht Na afronding van de test ontvang je meteen je resultaten. Als het in jouw situatie wenselijk blijkt te zijn,…