Exclusief voor Movir biedt Elestia de mogelijkheid om een online coachtraject te volgen bij een gecertificeerde coach. Dit traject is gebaseerd op ACT (Acceptance Commitment Therapie), een eigentijdse begeleidingsvorm met bewezen effectiviteit.

Met deze scan krijg je inzicht in je stressniveau. De scan is ontwikkeld voor tandartsen. Lees de vragen rustig door en kies vervolgens de antwoorden die het beste bij je passen. Snel inzicht Na afronding van de test ontvang je direct je resultaten. Als het in jouw situatie wenselijk blijkt te zijn, kun je direct contact opnemen met een professionele coach van Elestia. Vertrouwelijk Elestia…

Ben je advocaat en wil je inzicht krijgen in je mentale Veerkracht? Doe dan nu de scan die wij speciaal voor advocaten ontwikkelden.

Die ene vraag waarmee logopedist Maartje Oosterwijk bij Elestia aanklopte:

Hoe zorg ik dat ik weer kan ontspannen?

Op een gegeven moment werd het heel druk in mijn praktijk. Ook op andere fronten werd het erg druk. Ik ging steeds meer werken. Daardoor kreeg ik klachten: schouderklachten, spierpijn en last van lichte duizeligheid. Ik heb toen Elestia gebeld en kreeg al snel steun bij een stresstherapeut. Van haar hoopte ik wat tools te krijgen die de dingen wat makkelijker zouden maken. Dat is gebeurd.