“Dankzij Elestia heb ik mijn levensvreugde terug.”

Direct contact

Dag en nacht zitten professionele gesprekspartners voor je klaar. Bij hen kun je terecht met vragen of voor een persoonlijk advies.

Bel ons op 0800 22 44 228 of start hier een online gesprek.

Vanuit het buitenland zijn we te bereiken op 0031 – 343 200 120 (niet kosteloos).

Na het eerste contact

In sommige gevallen is één gesprek voldoende om op eigen kracht verder te gaan. In andere gevallen starten we samen een vervolgtraject.

In het eerste gesprek wordt duidelijk waar de behoefte ligt. Dan komt ook naar voren welke manier van ondersteuning het beste bij je past. Een vervolg kan op verschillende manieren worden ingevuld:

*Telefonisch

In sommige gevallen volstaat een aantal telefoongesprekken met een vaste coach of gesprekspartner. Dit kan ook buiten kantoortijden.

*Online

Online coaching heeft als voordeel dat je het vanuit huis kunt doen en dat je datgene dat we bespreken op elk moment kunt nalezen.

*In een directe ontmoeting

Heb je liever direct contact en persoonlijke coaching? Ieder kalenderjaar zijn de eerste zes face-to-facegesprekken kosteloos.

Nazorg

Elestia besteedt veel aandacht aan nazorg. Als u een counselingstraject hebt doorlopen, nemen wij na vier maanden contact met u op om de ontwikkelingen te bespreken en tips en handvatten aan te reiken. Dit is een effectieve manier om te voorkomen dat u terugvalt en om langdurig resultaat te bereiken.

testimonial