“Het is ook gewoon leuk om meer inzicht in jezelf te krijgen”

Coaching

Bij Elestia begrijpen we dat je vaak op de toppen van je kunnen presteert. Je werk brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Dat kan voor druk zorgen. Ook je familie, vrienden en hobby’s verdienen je tijd, aandacht en energie. Zie daar maar eens een goede balans in te vinden, zonder dat dat ten koste gaat van jezelf. Onze coaching ondersteunt je daarbij.

Of het werkt?

Als verzekerde van Movir kun je kosteloos bij ons terecht voor deskundige begeleiding. In de afgelopen vijf jaar heeft Elestia op die manier duizenden mensen succesvol ondersteund. In 2019 werd de dienstverlening van Elestia gewaardeerd met het cijfer 8,8.

Anoniem

De mensen van Movir begrijpen dat je sommige onderwerpen liever niet met hen bespreekt. Daarom hebben zij Elestia in het leven geroepen, een externe service.

Het unieke van Elestia:

  • Individuele coaching
  • Ook voor inwonende gezinsleden (vanaf 16 jaar)
  • De gesprekken zijn strikt vertrouwelijk
  • Kosteloos (tot zes uur face-to-face-begeleiding per jaar)
  • 24/7 bereikbaar
  • Binnen een week de eerste afspraak bij een passende coach

Wacht niet te lang

Onze ervaring is dat mensen soms lang wachten met inschakelen van Elestia als ze dreigen vast te lopen. Wij begrijpen dat het een drempel kan zijn om je vraagstukken met onbekenden te bespreken. Maar wist je dat maar liefst 50% van de mensen die wél bij ons aan de bel hebben getrokken aangeeft daardoor arbeidsgeschikt te zijn gebleven? Juist als je niet te lang wacht, kan coaching er snel voor zorgen dat dingen weer makkelijker gaan. Goed om te weten: ook je partner en inwonende en studerende kinderen kunnen kosteloos en anoniem gebruikmaken van onze diensten.

‘Na een half uurtje aan de telefoon had ik al drie handvatten om slimmere keuzes te maken’