E-Coachingtraject Flexibel in het Leven

Exclusief voor Movir biedt Elestia de mogelijkheid om een online coachtraject te volgen bij een gecertificeerde coach. Dit traject is gebaseerd op ACT (Acceptance Commitment Therapie), een eigentijdse begeleidingsvorm met bewezen effectiviteit.

Het doel van dit traject is het vergroten van je psychologische flexibiliteit. Je leert met een beetje afstand naar jezelf te kijken en los te komen van je gedachten. Je gaat bewuste keuzes maken voor de dingen die voor jou belangrijk zijn. Zo ontstaat er weer rust en ruimte om te genieten van het leven.

Gedurende drie maanden heb je wekelijks contact met je coach binnen een digitale, beveiligde omgeving. Net als de overige dienstverlening van Elestia is dit traject anoniem en kosteloos voor Movir verzekerden. Je kunt het traject op ieder gewenst moment starten.

Om je aan te melden voor dit e-coachingtraject start je de online chat (alleen tijdens kantooruren) of vul je onderstaand je persoonlijke gegevens in. Binnen 1 werkdag ontvang je een bevestiging van Elestia op het door jou opgegeven e-mailadres.

Of meld je aan via de chat:
Start chat