Hoe voel jij je onderaan de streep? Doe de scan voor accountants

Kritische klanten, nauwkeurig werken en presteren onder tijdsdruk. Accountant zijn vraagt het nodige van je. Wanneer uw werkdruk toeneemt, kan dit leiden tot psychische en fysieke klachten. Het is dus belangrijk om uw stressniveau in de gaten te houden en er waar nodig iets aan te doen.

Hoe voel jij je onderaan de streep? Op uitnodiging van arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir hebben wij een scan ontwikkeld speciaal voor accountants. De scan geeft u in enkele minuten inzicht in hoe het met uw stressniveau staat. Lees de vragen rustig door en kies vervolgens de antwoorden die het beste bij u passen. Het is mogelijk om de test tussentijds te onderbreken en op een later tijdstip voort te zetten.

Resultaten
Na afronding van de test ontvangt u direct uw resultaten. U ziet meteen waar uw persoonlijke aandachtspunten liggen. Bent u verzekerd bij Movir? Dan kunt u direct, kosteloos contact opnemen met een professionele coach van Elestia.

Vertrouwelijk
Elestia gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Niets van de uitkomsten wordt op persoonsniveau teruggekoppeld aan Movir.

Doe de scan