Word jij vaak geprikkeld?

Als financieel adviseur wilt u altijd het beste voor uw klanten. U kent als geen ander de waarde van een goed advies en het belang van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering. Maar bij wie kunt u terecht? Uw vakgebied is sterk in ontwikkeling en veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit heeft mogelijk effect op uw manier van werken, de hoeveelheid werk en misschien ook wel op het plezier dat u aan uw werk beleeft. Wanneer uw werkdruk toeneemt kan dit leiden tot allerlei psychische en fysieke klachten. Het is dus belangrijk om uw stressniveau in de gaten te houden en er waar nodig iets aan te doen.

Op uitnodiging van arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir hebben wij een scan ontwikkeld speciaal voor financieel adviseurs. De scan geeft u in enkele minuten inzicht in hoe het met uw stressniveau staat. Lees de vragen rustig door en kies vervolgens de antwoorden die het beste bij u passen. Het is mogelijk om de test tussentijds te onderbreken en op een later tijdstip voort te zetten. 

Na afronding van de test ontvangt u direct uw resultaten. U ziet meteen waar uw persoonlijke aandachtspunten liggen. Bent u verzekerd bij Movir? Dan kunt u direct, kosteloos contact opnemen met een professionele coach van Elestia. Elestia gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Niets van de uitkomsten wordt op persoonsniveau teruggekoppeld aan Movir.

Doe de scan